CV

Spoeddienst
U kunt ons voor spoed 24 uur per dag bereiken op telnr 0636493959

De verwarming/warmwatervoorziening is een belangrijk onderdeel van uw woning/pand.

Wij verzorgen uw nieuwe installatie, vervangen delen, repareren en plegen onderhoud. Ook kunnen wij voor u lage temperatuursystemen (tot 60 graden stooktemperatuur) ontwerpen zodat uw stookkosten naar beneden gaan.

Tijdens het ontwerpen houden wij rekening met uw wensen. Ook kijken wij naar de toekomst van uw woning/pand, bijvoorbeeld een nieuwe badkamer of een aanbouw/opbouw die later komt zodat u dan op de bestaande installatie kunt aansluiten.

Ook kunnen wij u zonneboiler, ketel systemen en warmtepompen aanbieden.

Het onderhoud aan uw installatie/ ketel is belangrijk, wij voeren dit jaarlijks uit en vervangen periodiek onderdelen om ervoor te zorgen dat u er warm bij zit, dit alles in overleg met u. Wij onderhouden alle merken

De kosten voor het jaarlijks onderhoud aan een cv-ketel tot 40kw kost 64.10 exclusief btw per jaar. Wij wijzen u erop dan het btw tarief op arbeid tot maart 2014 6% is in plaats van 21%.

Wij voeren o.a. de volgende merken, Intergas, Nefit,  Remeha,  Itho, Bosch U kunt op de onderstaande logo’s klikken om naar de fabrikanten doorverwezen te worden.

Voor vrijblijvende vragen of een offerte kunt u ons bellen of mailen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alle door ons gebruikte materialen zijn vrijwel volledig geschikt voor hergebruik.

logo-intergas
logo-radson
logo-bosch
logo-nefit
logo-itho
logo-remeha
logo-jaha
logo-henrad

Neem direct contact op!
  06 - 3649 3959
nl_NL